Dvije velike zvijezde Barcu će koštati 200 miliona eura

Sve su izvjesniji transferi Coutinha i Dembelea

Dvije velike zvijezde Barcu će koštati 200 miliona eura

Generalni direktor Barcelone Pep Segura izjavio je da su Philippe Coutinho i Ousmane Dembele na pragu transfera u katalonski klub.

Posljednjih dana iz Liverpoola su konstantno poručivali da će Coutinho ostati na Anfieldu, dok je Borussia suspendovala Dembelea nakon što se ovaj iz želje da promijeni sredinu nije pojavio na treningu. 

Ipak, čini se kako bi obojica fudbalera na kraju mogla završiti na Nou Campu, u što je uvjeren i generalni direktor Barcelone Pep Segura. 

"Trenutno traju pregovori, tako da ne znam kada će posao biti završen. Ali, u svakom slučaju, obojica su blizu dolaska", kazao je Segura nakon jučerašnjeg poraza u Madridu. 

Ukoliko Coutinho i Dembele uistinu dođu na Camp Nou, bit će to bombastični transferi, gotovo sigurno u iznosu približnom 200 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi