Coutinho nikada nije bio bliže Barceloni

Uskoro počinju pregovori

Coutinho nikada nije bio bliže Barceloni

E. Čaušević

Brazilski reprezentativac Philippe Coutinho na kraju ove sezone mogao bi napustiti Liverpool.

Coutinho je početkom ove godine odlučio produžiti svoj ugovor s Redsima na još pet godina, ali prethodnih dana ponovo se počelo govoriti o njegovom odlasku s Anfielda. Engleski mediji objavili su danas da Barcelona žarko želi Coutinha, ali ni da Brazilac nema ništa protiv odlaska na Nou Camp.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je trenutno u Brazilu gdje s reprezentacijom igra mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ono što je "zapalo" za oko svima jeste da se najviše druži sa zvijezdom Barcelone, Neymarom.

Neymar je prije nekoliko dana izjavio da bi se Coutinho savršeno uklopio u igru Barce, te da je on jedini igrač iz Premiershipa kojeg želi vidjeti u dresu katalonske ekipe. Navodno, pregovori Barcelone i Coutinha trebaju uskoro početi, ali će najveći problem praviti visina obeštećenja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi