Coutinhov transfer se završava u narednim satima?
Foto: EPA

Navijači Barce već imaju dresove Brazilca

Coutinhov transfer se završava u narednim satima?

E. Čaušević

Transfer saga oko eventualnog prelaska Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu uskoro bi trebala biti završena.

Mnogo španski i engleski mediji objavili su danas da je Liverpool konačno odlučio da pusti brazilskog igrača ukoliko Barcelona pošalje razumljivu ponudu. Coutinho je najavio da će bojkotovati mečeve Redsa u cijeloj sezonu ukoliko ga sada ne puste u Barcu i čini se da je uspio da nagovori čelnike kluba da ga puste da ide.

Engleski mediji večeras su objavili da pregovori Barcelone i Liverpoola traju od popodnevnih sati, te da bi posao trebao biti završen u narednih nekoliko sati. Navodno, Barcelona će brazilskog igrača platiti 100 miliona funti što je Liverpool od početka želio, ali i dodatnih 18 miliona bunusa.

Navijači Barcelone su sigurno da će Coutinho doći na Nou Camp, a pojedini fanovi već su počeli nositi dresove sa imenom brazilskog igrača na leđima. Čini se da je nova transfer saga konačno pred svojim završetkom, no ovaj put u Barceloni mogu zadovoljno trljati ruke za razliku od prethodne sage s Neymarom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi