Čovjek je pravi peh: Novi udarac za Diabyja

Nova povreda za igrača Marseillea

Čovjek je pravi peh: Novi udarac za Diabyja

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Abou Diaby, jednostavno nema sreće s povredama u svojoj karijeri.

Diaby je na početku svoje karijere pružao odlične partije u dresu Arsenala, ali povrede su ga uništile. Nakon što mu je istekao ugovor sa londonskom ekipom Diaby je odlučio da karijeru nastavi u dresu Marseillea.

Ipak, povrede ga nisu zaobišle ni u francuskoj ekipi, te je Diaby u prošloj sezoni odigrao samo četiri utakmice za ovaj tim. Diaby je ove sezone odigrao 130 minuta, ali čini se da će ponovo na dužu pauzu.

Naime, Marseille je objavio da je Diaby danas duputovao u London kako bi uradio operaciju članka desne noge. Ova povreda ga je uništila u  Arsenalu, a čini se da će istu sudbinu doživjeti i u Marseilleu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi