Creteil prekinuo pobjednički niz Safeta Sušića

Evian poražen u 12. kolu

Creteil prekinuo pobjednički niz Safeta Sušića

Safet Sušić sa svojim Evianom nije uspio nastaviti pobjednički niz u francuskoj Ligue 2. 

Evian je seriju od tri uzastopne pobjede prekinuo iznenađujućim porazom od Creteila rezultatom 2:1, a gosti su vodstvo imali već nakon 30. minuta igre. 

Radost navijačima Creteila donio je Molleta, da bi zahvaljujući jedanaestercu u 44. minuti stvari na početak vratio Keita i ujedno postavio rezultat prvog poluvremena. 

Na novi pogodak čekalo se do 70. minute, a ovaj put novi jedanaesterac dosuđen je za goste. Siguran realizator bio je Lesage za konačnih 2:1.

Nakon poraza Evian je pao na šestu poziciju i šansu za iskljupljenje svojim navijačima će imati 30. oktobra protiv Sochauxa. 

Francuska Ligue 2, 12. kolo: 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Evian TG - Creteil 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.