Cristiano Jr nije mario za govor njegovog oca pored Messija

Poznato da je njegov veliki fan

Cristiano Jr nije mario za govor njegovog oca pored Messija

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je sinoć u Londonu na FIFA-inoj ceremoniji proglašen za najboljeg igrača svijeta u ovoj godini.

Portugalski fudbaler je prema očekivanjima dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta ispred konkurenata Lionela Messija i Neymara. Ronaldo iza sebe ima sjajnu sezonu s Real Madridom i bilo bi zaista čudo da na kraju nije osvojio ovu nagradu.

Ronaldo je u London doputovao s djevojkom Georginom, te sinom Cristanom Juniorom. Iako je njegov otac najbolji na svijetu čini se da njegovom sinu nije bilo baš zanimljivo šta je Ronaldo imao reći. Kada je kamera prikazala Cristiana Juniora on posmatrao šta radi Messi jer je poznato da je on njegov veliki fan.

Iako se u medijima pokušava stvoriti slika između velikog rivalstva Ronalda i Messija van terena čini se da u tome nema ni trunka istine. To je dokazao i Ronaldo koji je priznao da njegov sin voli gledati Messija i da je njegov veliki fan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi