Cristiano Ronaldo na dodatnim pretragama

Portugalac ima problema sa povredom

Cristiano Ronaldo na dodatnim pretragama

Cristiano Ronaldo nije igrao u sinoćnjem revanšu četvrtfinala Lige prvaka u kojem je Real Madrid poražen od Borussije Dortmund rezultatom 2:0, ali je zahvaljujući pobjedi u Madridu od 3:0 uspio proći u polufinale. 

Portugalac je propustio utakmicu zbog povrede koljena, a nije igrao ni u posljednjem susretu španske Primere u kojem je njegov Real slavio protiv Real Sociedada rezultatom 4:0. Portugalac je danas obavio dodatne pretrage na klinici Sanitas La Moraleja u prijestolnici Španije. 

Carlo Ancelotti, trener Madriđana nakon utakmice sa Milionerima rekao je kako će Ronaldo igrati u narednog kolu španske Primere protiv Almerije, ali izvori bliski klubu kažu kako će Portugalac biti pošteđen sve do finala Kupa kralja koje je na rasporedu 16. aprila. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.