Cristiano Ronaldo poručio: Sa ove sam planete

Portugalac se našalio

Cristiano Ronaldo poručio: Sa ove sam planete

Zvanično najbolji fudbaler svijeta, Cristiano Ronaldo, igra odlično u posljednjih nekoliko sedmica.

Nakon što su mu navijači zamjerali zbog neefikasnosti u posljednjih nekoliko mjeseci, Ronaldo je uspio da ušuti sve kritičare u najbitnijim trenucima sezone.

Portugalac je u dva meča četvrtfinala i jednom meču polufinala Lige šampiona protiv Bayerna i Atletico Madrida postigao ukupno osam golova te je doveo svoj tim na prag novog finala Lige prvaka.

Mnogi su ga poredili sa vanzemaljcima u posljednje vrijeme, ali Ronaldo se odlučio našaliti te je poručio da je sa ove planete.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Istina je da se osjećam stvarno dobro. Spremao sam se da budem u najboljoj formi za završnicu Lige prvaka i La Lige. Očito nas je malo i sreća pomaliza. Pripremao sam se i stvari su ispale odlično i za mene i za ekipu. Kada se nečemu posvetite i naporno radite, stvari dođu same od sebe. Jako sam sretan i moram reći da sam sa ove planete", poručio je Ronaldo.

Portugalac je do sada ove sezone postigao ukupno 35 golova, a odigrao je 41 meč za Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi