Cristiano Ronaldo se na teren vraća tek u septembru
Foto: EPA

Propustit će Superkup Evrope

Cristiano Ronaldo se na teren vraća tek u septembru

Najbolji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo zadobio je povredu koljena u finalnom susretu Evropskog prvenstva protiv Francuske.

Ronalda zbog toga očekuje nešto duža pauza koje su se plašili svi u taboru kraljevskog kluba, ali i sam Portugalac. Prema najavama, Ronaldo će se na teren vratiti tek u septembru, a pred njim je mjesec dana potpunog mirovanja.

Sjajni fudbaler bi sa treninzima trebao početi sredinom augusta, a očekuje se da na raspolaganju Zidaneu bude na utakmici 3. kola nove sezone Primere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo će zbog povrede propustiti duel protiv Seville u Superkupu Evrope, te prvenstvene utakmice protiv Real Sociedada i Celte Vigo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi