Crno se piše Gibraltaru: Martinez odabrao paklenu ekipu

Belgija apsolutni favorit

Crno se piše Gibraltaru: Martinez odabrao paklenu ekipu

Fudbalska reprezentacija Belgije večeras gostuje Gibraltaru kojem se, barem ako je suditi po sastavim za utakmicu, ne piše dobro.

Nakon što su Belgijanci u prve dvije utakmice postigli ukupno sedam golova od čega četiri našoj reprezentaciji, a večeras je idealna prilika za dodatno popravljanje gol razlike.

Selektor Roberto Martinez će od prve minute na teren poslati gotovo najjači sastav i jasno je da domaćim fudbalerima neće biti ugodno.

Belgija će meč započeti u sastavu: Courtois, Vertonghen, Ciman, Alderweireld, Meunier, Witsel, Defour, Carrasco, Hazard, Mertens i Benteke.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica se, kao i sve večerašnje, igra s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi