Crnogorci ulaznice za Želju prodaju u pizzeriji

Zanimljivo prodajno mjesto u Golubovcima

Crnogorci ulaznice za Želju prodaju u pizzeriji

Željezničar sutra u Podgorici igra revanš susret prvog pretkola Lige Evrope protiv crnogorske Zete. Izabranici Slavka Petrovića u Podgoricu putuju sa golom prednosti, s obzirom da su na Grbavici savladali Zetu sa minimalnih 1:0.

Grbavica je prošlog četvrtka bila poprilično ispunjena, a sada veliko interesovanje za ovaj meč vlada i u Crnoj Gori.

FK Zeta, ekipa je iz Golubovaca, gradića u blizini Podgorice, a zanimljivo je da stanovnici ovog mjesta ulaznice za sutrašnji susret Zete i Željezničara mogu kupiti u pizzeriji.

Naime, kada je riječ o Golubovcima, prodajno mjesto na kojem se mogu kupiti ulaznice za sutrašnji meč je pizzerija Ćao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, ulaznice u Crnoj Gori su u promet puštene danas u 12 sati, a uz pizzeriju Ćao u Golubovcima, one se mogu kupiti i u SC Morača u Podgorici.

Susret Zete i Željezničara na rasporedu je sutra u 20:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi