Crnogorski mediji pronašli krivca za poraz Zete na Grbavici

Prve reakcije iz susjedstva

Crnogorski mediji pronašli krivca za poraz Zete na Grbavici

Poraz Zete od Željezničara na Grbavici je večeras glavna sportska tema crnogorskih medija, koji imaju različite komentare na utakmicu.

Željezničar je slavio sa 1:0 i u boljoj je poziciji pred revanš, ali Crnogorci vjeruju da Zeta u Podgorici može nadoknaditi zaostatak i plasirati se u 2. pretkolo Evropske lige.

Zanimljivo, jedan od najuticajnijih crnogorskih fudbalskih portala CG-Fudbal proglasio je golmana Zete tragičarom utakmice. Uz naslov "Novović častio Željezničar", golman Zete je okrivljen za pogrešnu procjenu leta lopte nakon kornera i označen je glavnim krivcem za poraz.

Osim toga, novinar pomenutog crnogorskog portala smatra da se od Zete očekivalo više i da ostaje žal što tim iz Golubovaca nije bio malo hrabriji, te da Željezničar nije bolji tim.

"Može se reći da je Zeta igrom razočarala jer se očekivalo više od vicešampiona naše zemlje. Podatak da fudbaleri Zete nijednom nisu šutirali u okvir gola Željezničara dovoljno govori. A nije ni domaćin briljirao, imao je inicijativu, ali izglednijih šansi za gol nije bilo. Iako Zeta ima aktivan rezultat pred revanš za sedam dana u Podgorici čini se da ostaje žal zbog toga što Zećani nisu odigrali hrabrije protiv rivala koji objektivno nije bolji", prve su reakcije iz Crne Gore.

Sa druge strane, Vijesti.me su nešto umjerenije i smatraju da Zeta može biti zadovoljna minimalnim porazom i da će odluka o pobjedniku pasti u revanšu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Golubovčani su poraženi na Grbavici sa 1:0 i to je rezultat kojim mogu da budu zadovoljni nakon svega viđenog u prvom duelu", pišu Vijesti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi