Crvenoj zvezdi stigla čestitka i od bh. premijerligaša
Foto: FK Crvena zvezda

Nakon velikog uspjeha

Crvenoj zvezdi stigla čestitka i od bh. premijerligaša

Crvena zvezda je sinoć pred 52.000 gledalaca na stadionu Rajko Matić savladala Krasnodar i plasirala se u grupnu fazu Evropske lige. 

Beogradski klub je uspio da nadoknadi poraz od 3:2 iz Rusije, pa je tako poslije tačno deset godina osigurao nastup u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. 

Uspjeh Crvene zvezde je s posebnom pažnjom ispraćen i u dijelu BiH. Dan nakon velike pobjede na klupsku adresu je stigla čestitka i od FK Radnik, u kojoj je ispred kluba predsjednik Mladen Krstajić, inače veliki Partizanovac, poželio crveno-bijelima najljepše želje pred nastavak evropskog puta. 

Dodajmo i to kako je voljom žrijeba Crvena zvezda smještena u grupu H, gdje je čekaju Arsenal, Koln i Bate Borisov. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi