Crystal Palace dovodi Ramosa iz Borussije?

Neophodan napadač

Crystal Palace dovodi Ramosa iz Borussije?

E. Škorić

Engleski Crystal Palace želi da dovede Adriana Ramosa iz Borussije Dortmund.

Klub iz južnog Londona u potrazi je za napadačem i Ramos se smatra jednim od potencijalnih kandidata za dolazak.

Crystal je već doveo Yohana Cabayea iz PSG-a, te Patricka Bamforda na posudbu iz Chelseaja, a agilna uprava ovog kluba uradit će sve da angažuje i Ramosa.

Dvadesetdevetogodišnji napadač je u BVB stigao iz Herthe prošlog ljeta, ali je postigao ‘samo’ šest golova u 29 utakmica i njegova vrijednost procjenjuje se na oko 16 miliona funti, što bi Englezi mogli da plate Nijemcima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kolumbijski reprezentativac je prije Herthe igrao još jedino u Kolumbiji za America de Cali, u čijem je dresu u 126 nastupa postigoa 42 gola. U dresu Kolumbije ima 35 nastupa uz četiri gola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.