Crystal Palace dovodi zaboravljenog francuskog asa?

Gomis na meti londonskog kluba

Crystal Palace dovodi zaboravljenog francuskog asa?

Neil Warnock, menadžer Crystal Palacea, pokazao je interesovanje za dovođenjem nekadašnje velike zvijezde Lyona, Gomisa.

Ovaj fudbaler je na ljeto stigao u Swansea bez obeštećenja, a sada bi ga mogao napustiti za sedam miliona funti koliko bi Crystal Palace ponudio za njegove usluge.

Gomis je vrlo nezadovoljan minutažom koju ima u Swanseaju gdje je od početka Premiershipa počeo samo dvije utakmice za svoj klub. 

Od dolaska u Swansea, Gomis se nalazi u sjeni Wilfreda Bonyja koji je i dalje prva napadačka opcija u napadu velškog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.