CSKA bez Generala izgubio bitku za finale Kupa Rusije

Armejce eliminisao Krasnodar

CSKA bez Generala izgubio bitku za finale Kupa Rusije

Fudbaleri moskovskog CSKA eliminisali su iz polufinala Kupa Rusije nakon što su na domaćem terenu poraženi od ekipe Krasnodara sa minimalnih 1:0.

Gol koji je odlučio pobjednika u ovome meču postigao je Wanderson u 28. minuti utakmice, a domaći fudbaleri uprkos velikom pritisku koji su stvarali u nastavku utakmice nisu uspjeli doći do pozitivnog rezultata koji bi im osigurao plasman u finale, koje su osvojili prošle godine.

U sastavu popularnih Armejaca nije bilo Elvira Rahimića, iskusnog bh. fudbalera za kojeg se bh. javnost nada da će se naći na spisku selektora Safeta Sušića na putu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Krasnodar u finalu čeka bolji tim iz duela Rostov - Luch Energiya koji je na rasporedu 17. aprila.

Kup Rusije, polufinale:
CSKA - Krasnodar 0:1 (Wanderson 28)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.