Čuda Kika Casille na golu Reala

Casilla sjajan gol

Čuda Kika Casille na golu Reala

M. Šljivak

Kiko Casilla pojačao je madridski Real ovog ljeta.

Stigao je u redove kraljevskog kluba kao zamjena za legendarnog Ikera Casillasa, a da je pravi izbor rukovodstva Reala, potvrdila je današnja prijateljska utakmica s Realom.

Priliku da stane na gol Casilla je dobio u drugom poluvremenu. Zamijenio je Keylora Navasa i odradio je odličan posao na golu.

Prvo je skinuo dva fantastična udarca Carlosa Bacce. Kolumbijac je imao odlične šanse da dođe do gola, ali je Casilla fantastičnim reakcijama spasio gol.

Nakon što je 90 minuta završeno bez golova, pristupilo se izvođenju penala. Tu je Casilla ponovo odbranio udarac Bacci, a u 11. seriji je sam pogodio za ispostaviće se pobjedu Kraljeva.

Sjajni Kiko Casilla je pokazao da će vjerovatno biti prvi izbor Rafe Beniteza u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

eXdmT7Wbeh7

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.