Čudan izgled novog dresa PSG-a
Foto: EPA

Otkriven novi dres Parižana

Čudan izgled novog dresa PSG-a

M. Šljivak
Teme:

Francuski velikan PSG ove sezone bi mogao ostati bez naslova prvaka Francuske.

Kako stvari stoje, titulu će ispred Svetaca odnijeti fudbaleri Monaca, ali će u narednu sezonu tim iz Pariza vjerovatno žestoko krenuti po trofej.

Po novi naslov prvaka Parižani će krenuti i s novim dresovima. Američka kompanija Nike dizajnirala je nove dresove, koji će biti znatno drugačiji u odnosu na aktuelne.

Ljubičasta boja pored plave dominira na novom dresu, ali ona će od naredne sezone biti na većem dijelu rukava umjesto linije po sredini dresa, dok će plava dominirati na ostaloj površini.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Također, na novom dizajnu dresa će biti i crvena linija uz naravno reklamu Fly Emiratesa.

Mora se priznati da novi dres, ako bude zaista ovakav, izgleda poprilično čudno, ali će ga velike zvijezde nositi bez ikakvog pogovora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi