Čudo je moguće: Song se probudio iz kome i odmah se oglasio

Kamerunac preživio moždani udar

Čudo je moguće: Song se probudio iz kome i odmah se oglasio

E. Čaušević

Fudbalski svijet prije nekoliko mjeseci uzdrmala je vijest da je legendarni kamerunski fudbaler Rigobert Song doživio moždani udar.

Ovaj 40-godišnji nekadašnji fudbaler Liverpoola početkom oktobra doživio je težak moždani udar nakon čega se nalazio u komi. Song se i dalje nalazi u bolnici u Parizu, ali su francuski mediji danas objavili odličnu informaciju jer se Kamerunac konačno probudio iz kome.

Song je puna dva mjeseca proveo u komi, ali je uspio da se čudom vrati u život i sada se oporavlja na najbolji mogući način. Ni on sam nije mogao sakriti svoje emocije nakon svega što je prošao.

"Sada sam se uvjerio da su čuda moguća jer sam ja doživio čudo. Kada sam se probudio iz kome imao sam samo 60 kilograma, ali se lagano oporavljam i osjećam se odlično", rekao je Song, te dodao:

"Ne sjećam se tačno šta se desilo tog dana. Bio sam kući i odjednom sam osjetio neki čudan osjećaj slabosti. Moja najveća sreća je što sam ostavio ulazna vrata otvorena, da nisam sada ne bih bio ovdje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti