Čuka pala u Novom Sadu, Zvezda se namučila sa Radnikom

Super liga Srbije

Čuka pala u Novom Sadu, Zvezda se namučila sa Radnikom

D. Vejo

Večeras je u okviru 21. kola Super lige Srbije odigrano sedam susreta.

Fudbaleri Crvene zvezde uspjeli su da ovjere jesenju titulu, i više nego teško na gostovanju u Surdulici. Naime izabranici Miodraga Božovića poklekli su u 10. minuti susreta, kada za 1:0 domaćina pogađa Nikolić. Međutim, brzo su sabrali svoje redove, pa tako u 25. zahvaljujući Anđelkoviću koji je pogodio sa bijele tačke, stigli do rezultatskog egala koji je bio na snazi i do odlaska na odmor.

Drugih 45 minuta proteklo je u čvrstoj igri kako jednih tako i drugih. Crveno-bijeli su u 87. minuti susreta stigli do nova tri boda, zahvaljujući autogolu Zlatanovića.

Ostali rezultati:

Vojvodina - Čukarički 2:0

Bačka - Rad 2:0

Voždovac - Mladost 2:1

Novi Pazar - Borac 0:2

Radnički Niš - Metalac 1:1

Javor - Napredak 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi