Čukarički se pred Evropu pojačao iz Partizana

Stigao Fofana

Čukarički se pred Evropu pojačao iz Partizana

E. Škorić

Uoči kvalifiakcija za Evropsku ligu u redovima Čukaričkog angažovali su novog n napadača.

Doveli su Ismaela Fofanu iz Partizana, koji je potpisao na dvije godine, što je potvrdio sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević u razgovoru za Telegraf.

"Istina je da smo potpisali ugovor sa Fofanom, došao je na dvije godine, obeštećenje nismo platili jer je bio slobodan igrač. Imamo dogovor sa njim i njegovim menadžerom da će ostati ukoliko bude pružao dobre partije. Imamo korektan dogovor".

Fofana je nedavno raskinuo ugovor s Partizanom, pa je crno-bijelima oprostio dug od 20.000 eura. 

On je iz Shiraka iz Armenije 2013. godine stigao u Partizan, ali u narednoj sezoni crno-bijeli ne računaju na njega, pa je sreću potražio u Čukaričkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije