Cutrone: Zaslužili smo ovo, 80 minuta smo bili puno bolji
Foto: EPA

Srušio Rijeku u nadoknadi

Cutrone: Zaslužili smo ovo, 80 minuta smo bili puno bolji

Mladi napadač Milana Patrick Cutrone poručio je nakon večerašnje utakmice sa Rijekom (3:2) da je njegov tim apsolutno zaslužio pobjedu u ovom duelu.

Milan je vodio sa 2:0, ali se Rijeka uspjela vratiti na 2:2 i tako je bilo sve do posljednjih trenutaka meča kada je upravo snalažljivi Cutrone pogodio za konačnih 3:2.

"Možda nismo odigrali baš najbolju utakmicu, ali naša pobjeda je zaslužena. U jednom momentu nam je pala koncentracija, dozvolili smo protivniku da se vrati u utakmicu i 'zaspali' na nekih deset minuta. Preostalih 80 minuta utakmice smo bili puno bolji, pa smo i zaslužili ovo na kraju", rekao je Cutrone, te nastavio:

"Važno je da smo pobijedili večeras i da smo nastavili dobro u ovom takmičenju. Drago mi je i zbog pogotka, to je moj posao".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Milan zauzima prvo mjesto u grupi D gdje se još nalaze AEK, Austria i Rijeka, a za 19-godišnjeg Patricka Cutronea je ovo bio peti gol u ovoj sezoni.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi