Šef struke Borussije nakon utakmice sa Sarajevom

"Da je Duljević pogodio za 1:0, možda bi bilo drugačije"

Borussija iz Mönchengladbacha večeras je na svom terenu u revanš susretu Play Offa Evropske lige slaviila protiv Sarajeva rezultatom 7:0. 

Nakon utakmice na Borussija Parku održana je press konferencija, a Lucien Favre mogao je biti zadovoljan nakon visoke pobjede.

"Zadovoljni smo, cilj je ostvaren, plasman u grupnu fazu. Na poluvremenu smo vodili 3:0, ali da je Duljević postigao pogodak možda bi utakmica krenula u drugom smjeru, rezultat možda i nije realan. Sarajevo je pokazalo svoju kvalitetu i u Norveškoj i Grčkoj, ali mi uživamo u plasmanu u grupnu fazu," kaže Favre.

"Uspjeli smo postići golove iz kontri, u drugom su se poluvremenu istakli mladi igrači i vidi se da imaju potencijal," kaže Favre. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.