"Da li bi nama neko nešto dao?"

Selektor Slovenije se pita

"Da li bi nama neko nešto dao?"

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Slovenije sutra će ugostiti Srbiju. Slovencima u ovom meču pobjeda nije potrebna jer su izgubili izgleda za plasman na Evropsko prvenstvo, dok Srbija mora dobiti kako bi se domogla baraža.

Međutim, i poreg gore navedenog selekor Slovenije, Matjaž Kek, uvjeren je da će njegovi izabranici na terenu ostaviti i posljednji atom snage, te da će upisati pozitivan rezultat.

"Imamo motiv da napredujemo i da popravimo neke stvari koje nisu bile prema očekivanjima u posljednje vrijeme. Činjenica je da se igra kvalifikaciona utakmica, koja donosi bodove i tu motivacija ne bi smijela da bude sporna", rekao je Kek i dodao:

"Pitam se da li bi nama neko pomogao, da li bi nama neko nešto dao."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije