Da li su Pjanić i Džeko dorasli zadatku? Garcia želi titulu
Foto:EPA

U Romi žele biti na vrhu

Da li su Pjanić i Džeko dorasli zadatku? Garcia želi titulu

S. Bošković

Trener Rome Rudi Garcia želi da osvoji veliki broj trofeja sa talijanskim timom i priprema se za utrku za Scudetto.

Francuski stručnjak smatra da postoji mnogo više šanse za titulu ove sezone i da se dominacija Juventusa završila:

"Nakon četiri godine dominacije Juventusa prošlih sezona, ove sezone borba za titulu je mnogo otvorenija i mi moramo biti sigurni da ćemo nakon zadnjeg kola biti na vrhu ljestvice", rekao je francuski stručnjak, te je dodao:

"Naš glavni cilj je da se kvalificiramo za Ligu prvaka, ali imamo i veće ambicije od toga", istakao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nedavno su se pojavili navodi da bi trener naših reprezentativaca, Miralema Pjanića i Edina Džeke, mogao napustiti klupu Vučice, ali Garcia je takve navode demantirao, te je rekao da se vidi samo na klupi Rome:

"Kad sam sa ekipom ne mislim o ničemu drugom, te radim kao da ću ovdje biti zauvijek. Sebe vidim samo na klupi Rome i želim da osvojim veliki broj trofeja sa Romom", riječi su Garcie. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.