"Da sam ja u klubu, Lulić nikada ne bi dao takvu izjavu"

Oglasio se bivši predsjednik Juventusa

"Da sam ja u klubu, Lulić nikada ne bi dao takvu izjavu"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić u centru je medijske pažnje nakon izjave o Nijemcu Rudigeru poslije meča protiv Rome.

Lulić je na noge digao italijansku javnost koja smatra da je Lulićeva izjava rasistička te našem reprezentativcu vjerovatno slijedi teška kazna.

Povodom svega oglasio se i nekadašnji prvi čovjek Juventusa Luciano Maggio koji je poručio da je za ovu izjavu Lulića kriv Lazio.

"Ne znam šta su njih dvojica pričali za vrijeme utakmice, ali za komentare nakon meča su krivi klubovi koji bi fudbalere pred kamere trebali slati uz pranju. Da sam ja u tom klubu, Lulić nikada ne bi rekao te stvari", poručio je Moggi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da će Italijanski nogometni savez danas izreći kaznu Luliću zbog ove izjave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi