Da se čovjek zapita: Ovo je sastav kojeg Chelsea prodaje

Njih 11 je nepoželjno u Londonu

Da se čovjek zapita: Ovo je sastav kojeg Chelsea prodaje

E. Škorić
Teme:

Zastrašujuće izgleda 11 igrača koje Chelsea namjerava da proda.

Poznato je da je Chelsea baza mnogih igrača koji čak i nisu u planovima kluba, pa ih šalje na razne posudbe.

No, kada uzmete listu igrača koje klub želi prodati, onda dobijete u najmanju ruku sastav koji može da igra bitnu u logu u Premier ligi.

Na listi je naš golman Asmir Begović, u zadnjoj liniji ove ekipe bili bi igrači poput Tomaša Kalaša, Michaela Hectora, Branislava Ivanovića i Papyja Djilobodjija.

Vezni tim sačinjen je od igrača kao što su John Obi Mikel, Marko Marin, Oscar i Atsu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Loic Remy i Patrick Bamford čine napadački tandem ekipe koja je otpisana na Stamford Bridgeu. Da se čovjek stvarno zapita...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije