Da se čovjek zapita: Šta rade Arsenalovi doktori?

Topnici stalno povrijeđeni

Da se čovjek zapita: Šta rade Arsenalovi doktori?

E. Škorić
Teme:

Arsenal ili ima daleko najnespremnije igrače ili izuzetno loše doktorsko osoblje.

Od sezone 2011/12 pa naovamo Arsenal je tim čiji su igrači najviše vremena proveli "u bolnici" u engleskoj Premier ligi. Od spomenute sezone do danas čak 10.285 dana su igrači Arsenala zbog povreda pauzirali.

Drugo mjesto pripada Manchester Unitedu, čiji su igrači 9600 dana pauzirali, pa slijedi Everton sa 8078 dana.

Igrači Liverpoola su u proteklih pet sezona 8044 dana bolovali, slijedi Tottenham sa 7625 dana, Sunderland sa 7353, Stoke City sa 6607, Manchester City sa 6023, WBA 5851, Swansea 5111, a Chelsea 4559 dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Možda je upravo ovaj podatak ključan kada je u pitanju neuspjeh Arsenala prošlih sezona. Morat će Arsene Wenger potražiti bolje doktore i fizioterapeute.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi