Daju se bogatstva za ulaznicu na meč Leicester - Everton

Ulaznice dosežu cijenu i do 15.000 funti

Daju se bogatstva za ulaznicu na meč Leicester - Everton

E. Škorić

Leicester je sve bliže povijesnom naslovu prvaka Engleske.

Izabranici Claudija Ranierija imaju sedam bodova više nego drugoplasirani Tottenham, a do kraja sezone ostalo je svega pet kola.

Čini se da je Leicester novi prvak, teško je da će Vardy i društvo ispustiti trenutnu bodovnu prednost i svi već sedmicama samo o njima pričaju.

Titulu bi Lisice trebale da proslave na svom King Power stadionu 7. maja protiv Evertona u 37. kolu. Za taj meč je pušteno u prodaju 32.500 ulaznica, koje su donedavno koštale oko 3.000 funti.

Međutim, kako je sve jasnije da će to biti Dan D za Leicester, cijene ulaznica na crno, a koje su se pojavile na internetu, iznose i do 15.000 funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Poduzet ćemo akciju protiv bilo kakve preprodaje karata iznad normalne vrijednosti", rekao je glasnogovornik Leicestera, a navijači su očito osmislili dobar plan da dodatno zarade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi