Dalibor Pandža karijeru nastavlja u Italiji

Potpisao za niželigaša Santarcangelo

Dalibor Pandža karijeru nastavlja u Italiji

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Sarajeva, Dalibor Pandža, svoju karijeru nastavit će u Italiji.

Pandža je nakon epizode u Izraelu gdje je igrao za Iron Nesher ponovo odlučio da promijeni sredinu. Nekadašnji napadač Sarajeva svoju karijeru će nastaviti u Italiji i to u dresu Santarcangela.

Ovaj klub se takmiči u Seriji C i danas je na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio da je postignuta saradnja s Pandžom. Ovaj 26-godišnji napadač sa italijanskim klubom potpisao je saradnju na jednu sezonu.

Pored Iron Neshera, Pandža je igrao još sa Sarajevo, Olimpik i Zvijezdu iz Gradačca. Ovaj fudbaler je u Premijer ligi BiH odigrao 94 utakmice i postigao je 26 golova. Također, s Olimpikom je prije nekoliko godina osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi