Dani Alves ipak ostaje u Barceloni?
Foto: epa.eu

Brazilac razmišljao o ostanku

Dani Alves ipak ostaje u Barceloni?

Iako je bilo najava da bi Dani Alves trebao da napusti redove Barcelone, očito se desio preokret, pa bi tako desni bek katalonskog tima po isteku ugovora na kraju ove sezone mogao ostati na Nou Campu, kaže njegov agent Dinora Santa Ana.

"Dani još nije donio odluku da li želi da ostane u Barceloni ili da napusti klub. Otvoren je za obje opcije. Na našu odluku ne utiče to što klub ne smije da kupuje igrače do januara 2016. godine, sa time Barcelona mora da se izbori. Ako Dani dobije ponude, razmotrićemo ih", rekla je Santa Ana.

"Dani je oduvijek bio lojalan klubu. Jedino što je sada sigurno jeste da će dati sve od sebe do juna, a onda ćemo vidjeti. On je najbolji desni bek na svijetu, iako nije ušao u najbolji tim na svijetu. On želi da bude u klubu u kojem se osjeća ugodno", dodala je Santa Ana. 

Brazilac je u Barcelonu stigao 2008. godine nakon što je prethodno šest sezona nosio dres Seville, a za reprezentaciju Brazila odigrao je 79 utakmica i postigao pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti