Dani Alves na kraju izabrao PSG!

Ništa od Cityja

Dani Alves na kraju izabrao PSG!

E. Škorić

Dani Alves bi umjesto u Manchseter Cityju mogao završiti u PSG-u.

Alves je nedavno napustio Juventus i navodno je kao slobodan igrač prihvatio poziv Pepa Guardiole u Manchester City, no večeras stižu vijesti iz Francuske - Alves je odabrao PSG?!

Razni francuski portali večeras su objavili da je PSG pobijedio City u trci za Alvesov potpis i kako će Brazilac naredne sezone nositi dres Parižana.

Iako su mu iz Cityja nudili dobar novac i sigurno mjesto u startnih 11, Alves je iz ko zna kojeg (vjerovatno novačnog?) razloga odlučio zaigrati u Parizu. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Postavlja se pitanje kako će Guardiola reagovati kada sazna da je Brazilac koji je s njim osvajao trofeje u Barci odlučio da ga izda i da umjesto u njegov ode u drugi tim. Alves očigledno ima dobre razloge što odlazi u Francusku, ali da se ne ponavljamo koji bi to razlozi mogli biti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi