Dani Alves nije mogao da ne kometariše El Clasico
Foto: EPA

Pohvale na račun Messija

Dani Alves nije mogao da ne kometariše El Clasico

E. Čaušević

Barcelona je sinoć savladala na Santiago Bernabeu ekipu Real Madrida (3:2), a odlučujući gol na utakmici postigao je Lionel Messi u posljednjim sekundama utakmice.

Messi je još jednom dokazao da obožava igrati utakmice protiv ljutog rivala i to posebno u Madridu. Argentinac je svojim 500. golom u dresu Barce odlučio još jedan El Clasico i tako je zadržao Barcelonu u borbi za odbranu titule prvaka Španije.

Nakon utakmice Messi je dobio mnogobrojne pohvale, a bez komentara Danija Alvesa to ne može proći. Igrač Juventusa je postavio Messijevu fotografiju na svom Instagram profilu uz sjajan opis.

"Poštovanje, samo da kažem da sam igrao s ovim malim 'nasilnikom'. Volim tvoju igru tatice", napisao je Alves.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi