Dani Alves: On je čudovište!

Oduševljen igrama Neymara

Dani Alves: On je čudovište!

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras su savladali na Camp Nou Real Sociedad sa 4:0 u okviru 13. kola španske Primere.

Barcelona je još jednom odigrala sjajnu utakmicu, a udarni trio u napadu katalonske ekipe presudio je i Real Sociedadu. Dva gola za Barcu dao je Neymar, a po jedan su dodali Luis Suarez i Lionel Messi.

Dani Alves na ovoj utakmici upisao je dvije asistencije, a nakon utakmice kazao je da je oduševljen igrama koje pruže Neymar ove sezone.

"On je čudovište. Nevjerovatno je kako igra u ovoj sezoni i sretan sam zbog njega. Uvijek sam znao da je veliki potencijal i on to stalno dokazuje. Uvjeren sam da će i on uskoro osvojiti Zlatnu loptu", rekao je Alves.

On je dodao da je cijela ekipa uživala u igri večeras, te da u posljednje vrijeme igraju u sjajnoj formi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nije važno ko asistira i pogađa, bitno je da osvajamo bodove. Sretan sam kako sam odigrao večeras i nadam se da ću biti još bolji", dodao je Brazilac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti