Dani Alves poslao poruku čelnicima Juventusa

Naredne sedmice stiže u Torino

Dani Alves poslao poruku čelnicima Juventusa

E. Čaušević

Italijanski mediji prenijeli su danas da će Dani Alves najvjerovatnije naredne sedmice potpisati za Juventus.

Brazilski fudbaler je nakon osam sezona odlučio napustiti redove Barcelone, a karijeru će najvjerovatnije nastaviti u redovima Stare dame. Alves još uvijek radi na raskidanju ugovora s Barcom zbog čega se nešto duže čeka na njegov dolazak u Juve.

Ipak, Alves je danas obavijestio čelnike ovog kluba da će najvjerovatnije već naredne sedmice doći na ljekarske preglede u Torino. Nakon ljekarskih pregleda Brazilac će zvanično potpisati ugovor sa italijanskom ekipom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Alves će biti drugo pojačanje za Juventus s obzirom da je prošle sedmice redove Stare dame pojačao bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Bh. igrač je stigao iz Rome za 32 miliona eura, dok Alves stiže kao slobodan igrač.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi