Dani Alves prepao novinara na treningu Juventusa

Brazilac nasmijao njegove kolege

Dani Alves prepao novinara na treningu Juventusa

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Dani Alves pored svojih sjajnih igara u dosadašnjoj karijeri poznat je i po tome da se često voli našaliti na treninzima svoje ekipe.

Alves je godinama bio zaslužen za dobru atmosferu u Barceloni, a nakon odlaska u Juventus nastavio je u istom tempu. Brazilac je na jednom od treninga Stare dame pokazao svoju duhovitost, a to je na svojoj koži najbolje osjetio novinar JuventusTV.

Dok je novinar pričao o dešavanjima na treningu Juventusa, Alves mu se prikrao iza leđa, te ga je brutalno prepao. Novinaru je trebalo malo da shvati šta se dešava, ali je ubrzo i on počeo da se smije sa ostatkom ekipe.


Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti