Dani Alves zbog bizarnog razloga propustio početak meča

Zanimljive scene sa Camp Noua

Dani Alves zbog bizarnog razloga propustio početak meča

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u polufinale Lige šampiona nakon što su sinoć odigrali 0:0 na Camp Nou stadionu protiv Barcelone u revanšu četvrtfinala.

Stara dama je prvi meč riješila u svoju korist sa 3:0, a u revanšu su rutinski zadržali prednost te su se plasirali dalje. 

Sinoćnja utakmica je bila posebna za Danija Alvesa koji je do prošle sezone bio član Barcelone, a Brazilac se očito mnogo poželio bivših saigrača, ali i ljudi iz kluba.

Iako je bio u prvoj postavi, Alves je propustio početak meča, a razlog je bizaran. Naime, dok su ostali fudbaleri počeli utakmicu, Alves se još uvijek pozdravljao sa ljudima sa Barcelonine klupe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi