Danilo dogovorio sve s Chelseajem?

Veliko pojačanje iz Real Madrida

Danilo dogovorio sve s Chelseajem?

E. Čaušević

Desni bek Real Madrida, Danilo, ovog ljeta će prema svemu sudeći svoju karijeru nastaviti u engleskom Premiershipu.

Danilo je prije nekoliko sezona stigao kao veliko pojačanje u Real Madrid, ali u kraljevskom klubu nije uspio baš opravdati povjerenje. Brazilac će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Santiago Bernabeu, te će kako stvari stoje karijeru nastaviti u Engleskoj.

Tamošnji mediji prenijeli su danas da je Danilo sve dogovorio s Chelseajem, te da se još čeka samo zvanična potvrda da je novi igrač Plavaca. Ovaj 26-godišnji fudbaler se povezivao i s Juventusom i Bayernom, no na kraju se odlučio za Chelsea.

Navodno, Real Madrid je pristao na ponudu Chelseaja da za ovog igrača plati 30 miliona eura. Danilo bi danas trebao stići u London na ljekarske preglede nakon čega će potpisati ugovor.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi