Dardai zadovoljan Ibiševićevom igrom

Bh. napadač donio pobjedu Herthi

Dardai zadovoljan Ibiševićevom igrom

A. Beganović

U okviru 6. kola Bundeslige Hertha je u Berlinu savladala Koln (2:0), a oba pogotka za pobjedničku ekipu postigao je naš reprezentativac Vedad Ibišević.

Sjajnu partiju, koju je krunisao s dva pogotka, pružio je sinoć Ibišević u pobjedi Hethe nad Kolnom.

Zadovoljan njegovim izdanjem bio je i trener ekipe iz Berlina, Pal Dardai, koji je istakao da je Ibišević strahovito poboljšao napadačku liniju Herthe.

"Uvijek sam govorio da znam koliko vrijedi Ibišević. On je strahovito poboljšao našu ofanzivnu liniju. Idući put drugi pogodak trebamo postići ranije, ali nemam pravo biti nezadovoljan. Ovo je bio sjajan nastup protiv velikog protivnika", izjavio je trener Herthe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, nakon nepotpunog 6. kola Hertha se nalazi na 5. mjestu tabele sa 10 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.