David Villa: Griezmann je na Messijevom nivou

Španski fudbaler o nekadašnjem saigraču

David Villa: Griezmann je na Messijevom nivou

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, David Villa, izjavio  je da je Antoine Griezmann na istom nivou kao Lionel Messi.

Villa je u Barceloni igrao nekoliko sjajnih sezona, a nakon toga odlučio se na odlazak u Atletico Madrid. Španski napadač jučer je dao zanimljivu izjavu za španske medije.

"Griezmann je na istom nivou kao Messi. On je još uvijek veoma mlad i pred njim je blistava budućnost. Imam dosta prijatelja koji misle da je on fenomenalan igrač i on je to više puta dokazao", rekao je Villa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann trenutno igra svoju najbolju sezonu u karijeri. U dosadašnjem dijelu sezone francuski fudbaler postigao je 29 golova u svim takmičenjima, te vodi ovu ekipu ka finalu Lige prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi