De Boer rekao ono što već svi znaju

Očekivana i nepotrebna izjava

De Boer rekao ono što već svi znaju

Holandski stručnjak na klupin Intera Frank de Boer sve više ima problema zadržati posao.

Interu ne ide dobro u posljednje vrijeme, kako u Seriji A, tako ni u Evropa ligi. De Boer je navukao još veći bijes navijača Intera nakon posljednjeg potaza od Atalante sa 2:1

Bio je to ukupno četvrti poraz Intera u devet kola italijanske lige, pa je sasvim jasno da mu se stolica opasno trese.

Holanđanin ima i recept za izlazak iz krize i to je rekao italijanskim medijima. Ipak, to što je on rekao, svi su već odavno znali i sigurno da De Boer nije izmislio toplu vodu.

"Jedini način da ovo sve prevaziđemo jeste da radimo naporno. Moram razgovarati s igračima kako bih promijenio stvari. Mislim da nam je samopouzdanje veoma nisko i zato nam treba pobjeda kako bi stvari okrenuli. Želim vidjeti tim pun samopouzdanja", rekao je De Boer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Narednu šansu da popravi utisak Inter će imati već u srijedu kada dočekuju veoma dobru ekipu Torina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti