De Bruyne ne zna gdje će nastaviti karijeru

Godi mu interes velikana

De Bruyne ne zna gdje će nastaviti karijeru

A. Beganović

Sjajni belgijski reprezentativac Kevin de Bruyne izjavio je da još uvijek ne zna za koji klub će igrati u narednoj sezoni.

Iza belgijskog reprezentativca je fenomenalna sezona, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa ga u svojim redovima želi vidjeti veliki broj evropskih klubova.

Povezuje se De Bruyne sa brojnim klubovima, a navodno je Manchester City klub koji će učiniti sve da ga dovede u svoje redove, a sam igrač je spreman razmotriti sve opcije vezane za nastavak svoje karijere.

"Ne znam gdje ću igrati u narrednoj sezoni. Ostaje mi samo da dobro treniram i da budem dobro spreman. Vidjet ćemo šta će na kraju biti, ali uvijek je lijepo kada se dovodite u vezu sa velikim klubovima", izjavio je belgijski reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, De Bruyne je počeo u Genku koji ga je za sedam miliona funti prodao Chelseaju u januaru 2012. godine, no odlazak u London mu se pokazao kao jako loš potez. Slali su ga Plavci na posudbe u Genk i Werder, da bi ga 2014. godine prodali Wolfsburgu za 18 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.