De Bruyne neće insistirati na transferu

Žele ga angažovati brojni klubovi

De Bruyne neće insistirati na transferu

Prijelazni rok je u punom zamahu, a nogometaš koji neće prisiljavati svog poslodavca na transfer je belgijski reprezentativac Kevin de Bruyne. 

Član njemačkog bundesligaša Wolfsburga svojim prošlosezonskim predstavama skrenuo je pažnju PSG-a i Manchester Cityja, ali šanse da u ovom prijelaznom roku promijeni sredinu su minimalne. 

"Kao igrač nikada nisam stvarao probleme i neću sada početi. Ukoliko dođe ponuda za mene, klub i ja pokazat ćemo obostrano poštovanje, to je najbolje rješenje. No, za ponudu još nisam čuo", izjavio je De Bruyne. 

De Bruyne je u Wolfsburg stigao u januaru 2014. godine, a tokom dosadašnje karijere još je igrao za Chelsea, Werder i Genk. Za reprezentaciju Belgiju je upisao 33 nastupa i pritom postigao osam golova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.