De Bruyne o svađi sa Silvom: I sa ženom se porječkam...

Ništa strašno

De Bruyne o svađi sa Silvom: I sa ženom se porječkam...

Belgijski fudbaler Kevin de Bruyne sinoć je bio u centru pažnje na utakmici protiv Napolija, ali ne zbog svoje asistencije već zbog svađe sa saigračem na poluvremenu. 

Kada su fudbaleri obje ekipe odlazili u svlačionicu, De Bruyne je došao u konflikt sa Davidom Silvom. Fudbaleri Cityja su, ne baš prijateljski, razmijenili par riječi i izgledalo je kao da će svakog momenta njihova rasprava prerasti u fizički sukob.

Srećom, strasti su se smirile, a De Bruyne je nakon završetka utakmice 'hladne glave' prokomentarisao situaciju o kojoj se sinoć mnogo pričalo u sportskim krugovima.

"Nikakve frustracije, samo mala rasprava. Dešava se da se s nekim tako porječkate, ali ništa strašno. I sa ženom se ponekad porječkam kod kuće, to je normalno. Vjerujte mi da sam zaboravio na tu situaciju nakon dvije minute", objasnio je De Bruyne novinarima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester City je savladao Napoli sa 2:1 i ostao na prvom mjestu  grupe F sa maksimalnih devet bodova, te je u dobroj situaciji da uskoro osigura plasman u naredni krug.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi