De Bruyne spreman da produži ugovor sa Cityjem
Foto: EPA

Sjajni belgijski vezista

De Bruyne spreman da produži ugovor sa Cityjem

Belgijski vezni fudbaler Kevin De Bruyne spreman je produžiti ugovor sa Manchester Cityjem, prenosi Sky Sport.

De Bruyne je u redove Manchester Cityja stigao na ljeto 2015. godine iz Wolfsburga za cifru od 74 miliona eura te je potpisao ugovor na čak šest godina, što znači da su mu ostale još četiri godine ugovora. 

Ipak, bez obzira na to, čelnici Cityja ne žele ništa da prepuste slučaju, pa žele da produže ugovor sa ovim fudbalerom koji ima 26 godina. 

"Trenutno razgovaramo sa Cityjem i u narednim mjesecima ćemo sjesti i razmotriti opcije oko produženja ugovora. Ako vidite koliko Mbappe i Neymar koštaju, možete zamisliti koliko bi on koštao", rekao je agent Belgijanca, Patrick De Koster. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, po aktuelnom ugovoru De Bruyne u Cityju zarađuje 125.000 funti sedmično. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi