De Gea: Vjerujem da se stvari događaju s razlogom

Ostao u Unitedu

De Gea: Vjerujem da se stvari događaju s razlogom

E. Škorić

Španski golman David de Gea osjeća se, kako kaže, jako sretno u Manchesteru.

De Gea je krajem ljetnog prijelaznog roka bio na korak od Real Madrida, ali je transfer propao i morao je da ostane na Old Traffordu. Početkom sezone nije branio, ali sada je ključan u timu Louisa van Gaala.

"Bilo je ovo dugo ljeto. No, nakon svega, ja sam u velikom klubu i jako sam sretan. Produžio sam ugovor. Ovo je veliki klub i nadam se da će sve biti dobro", rekao je De Gea, dodavši:

"Vjerujem da se stvari događaju s razlogom. U Unitedu sam prihvaćen, cijenjen i voljen. Sretan sam što nisam otišao".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.