De Gea: Vraćam se u Manchester

Odbio navode da ide u Real

De Gea: Vraćam se u Manchester

E. Škorić

David de Gea tvrdi da će se vratiti u Manchester United nakon odmora.

Ne prestaju glasine o budućnosti De Gee, koji bi navodno trebao da potpiše za Real Madrid. Ipak, Španac tvrdi da će se vratiti na Old Trafford.

“Prelazim li u Real? Vraćam se u Manchester gdje ću obaviti ljetne pripreme. Miran sam trenutno”, kazao je De Gea, koji je karijeru počeo u Realovom gradskom rivalu Atleticu.

Bivši igrač Atletica Tomaš Ujfaluši također je komentarisao mogući De Gein prelazak na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Navijači Atletica mu to nikada ne bi oprostili. Neće mu biti lako da to odluči. To je za mene veliko iznenađenje kao nekoga ko navija za Atletico. Njegovo srce je pripadalo Atleticu dok je bio mladi igrač”, kazao je Ujfaluši.

Ujfaluši je kazao kako je, po njegovom mišljenju, De Gea bolji golman od Chelseajevog Thibauta Courtoisa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti