De Geinu budućnost neće odlučiti novac?
Foto: epa.eu

Gdje će španski golman?

De Geinu budućnost neće odlučiti novac?

Oko sjajnog španskog golmana na golu Manchester Uniteda Davida de Gee diglo se mnogo prašine, a pojedini otočki ali i španski mediji pisali su kako bi se ovaj čuvar mreže mogao preseliti na Santiago Bernabeu, a uz doplatu u suprotnom pravcu bi krenuo Gareth Bale.

Nekadašnji golman Atletico Madrida sve je dodatno podgrijao izjavom koju prenosi Mirror, a u kojoj je španski golman kazao kako novac neće biti glavni i motivirajući faktor kada se radi o njegov budućnosti.

Šta je sa tim konkretno mislio teško je reći, ali sigurno je da se sjajni čuvar mreže u budućnosti želi boriti za trofeje, a ne sa ekipom u koju je uloženo više od 200 miliona funti ispadati u šesnaestini finala FA Cupa od niželigaša.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.