De Rossi o Spalletiju: Sumnjam da drugi mogu bolje
Foto: EPA

Fudbaler Rome se osvrnuo i na Tottijev oproštaj

De Rossi o Spalletiju: Sumnjam da drugi mogu bolje

Nakon što je Roma savladala Genou i osigurala direktan plasman u grupnu fazu Lige prvaka, ali i nakon što se na ovoj utakmici od najdražeg dresa oprostio legendarni Francesco Totti, sa novinarima je razgovarao i Daniele De Rossi.

"Postoje ljudi koji nisu normalni. Postoje karijere koje nisu normalne. Negdje sam primijetio transparent na kojem je pisalo da je u modernom fudbalu prava bitka igrati u istom dresu 25 godina", rekao je De Rossi nakon Tottijevog oproštaja od Olimpica.

"Znam koliko je teško igrati u gradu koji je podijeljen, ali Totti je uspio da ujedini sve. Niko mu to ne može osporiti", dodao je De Rossi, a onda prokomentarisao i komentare na račun Spallettijevog odlaska sa klupe Rome:

"Čuo sam da su mnogi sretni zbog Spallettijevog odlaska. Nadam se da će biti sretni i 28. maja naredne godine. Iskreno sumnjam da postoji mnogo trenera koji mogu uraditi bolji posao od njega."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti