De Vrij: Sa Džekom ću imati zanimljiv okršaj

Jedva čeka derbi

De Vrij: Sa Džekom ću imati zanimljiv okršaj

Lazio i Roma će u srijedu odmjeriti snage u okviru prve utakmice polufinala Kupa Italije.

Ovaj derbi privlači mnogo pažnje a pred utakmicu je za italijanske medije govorio stoper Nebeskoplavih Stefan De Vrij, koji je posebno isticao našeg Edina Džeku.

Holandski stoper je svjestan da će najveća opasnost po gol Lazija dolaziti upravo od našeg napadača, protiv kojeg najavljuje težak i zanimljiv okršaj.

"Jedva čekamo derbi protiv Rome, to su nam najdraže utakmice. Znam da će biti teško ali borit ćemo se za prolaz dalje. Edin Džeko? S njim ću imati zanimljiv okršaj. On je izuzetno snažan, među najsnažnijim u ligi i mislim da ćemo voditi veliku individualnu bitku na tim utakmicama", rekao je De Vrij.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvi polufinalni meč Lazija i Rome igra se 1. marta, a revanš je zakazan za 5. april.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi